Bocșa Film Festival încheie la finalul acestei săptămâni maratonul cinematografic din Banatul Montan

La Bocșa se desfășoară la finalul acestei săptămâni a 3-a ediție a festivalului de film, eveniment prin care se promovează filmul românesc, autorii și realizatorii de film. Acesta este cuprins în maratonul de filme – Banatul Montan Film Festival.

”Cu Bocșa încheiem ediția de anul acesta, ediția a șaptea a Festivalului de Film Banatul Montan. Vineri, sâmbătă și duminică la Bocșa au loc mai multe manifestări, lansări de carte în prezența autorilor și a unor prestigioși critici de carte, aceasta în prima parte a zilei.

În fiecare seară începând cu ora 20.00, în Parcul Pescăruș să aibă loc proiecțiile de film.

Vineri va fi filmul Nunta mută, în prezența directorului artistic al festivalului, bocșanul Ion Cărmăzan. Sâmbătă, cu prilejul zilei regizorului Ion Cărmăzan, va fi proiectat filmul Întoarcerea magilor, film de analiză psihologică. Duminică va avea loc proiecția filmului Motanul încălțat, considerat unul dintre cele mai bune filme de animație”, a spus coordonatorul festivalului, Ioan Cojocariu.

Bocșa Film Festival începe vineri, 22 septembrie de la ora 11.00 la sediul primăriei cu simpozionul aniversar: regizorul Ioan Cărmăzan – 75.  În cadrul festivalului va avea loc și premierea maestrului Cărmăzan în urbea sa natală.

sursa foto: Primaria Bocsa

De același autor

Related Articles