Bikerii şi iubitorii de rock se întâlnesc la CUSTOM REŞIŢA FESTIVAL

În Poiana Golului din Reşiţa vor răsuna acorduri de chitară la CUSTOM REŞIŢA FESTIVAL, ediţia 2023. Trei zile remarcabile, 13-14-15 iulie, cu artiști oldies but goldies dar și cu artiști din noul val.

Două generaţii, tineri şi mai puţin tineri, dar şi câteva suprize într-un cadru epic, deasupra Reşiţei, promite Primăria Reşiţa.

În plus, bikeri din toate colțurile lumii se vor reuni la Reșița pentru că anul acesta partenerii noștri în acest festival, MC Trust, împlinesc 20 de ani de activitate și, mai mult decât oricând, în 2023 Custom înseamnă comunitate locală, înseamnă comunitatea bikerilor din Banatul de Munte, înseamnă West Romanian Bike Week, înseamnă o experiență la înălțime.

Experiența festivalului se trăiește și în prima parte a zilei pentru că avem activități, concursuri și premii destinate și celor mari, și celor mici, organizate de cei de la MC Trust și de partenerii noștri în acest festival.

Abonamentele EARLY BIRD la preț promoțional de 185,50 lei și sunt în număr limitat, 300 de bucăți. Acestea se pot achiziționa de pe platforma iabilet.ro până în 15 mai.

Trupele româneşti şi din Republica Moldova care vor urca pe scena Custom:

Zdob și Zdub/Republica Moldova

Lupii lui Calancea/Republica Moldova

Altar/România

Bucovina/România

The R.O.C.K. România – tribut AC/DC – best Romanian tribute band/Metalhead Awards 2017

Celelalte Cuvinte/România

The Schnitzels/România(Jurjak și Narcis Axinte)

Amala/România

Danaga/România– DJ set live cu instrumente

Zoleevee/România – DJ set

Vă dăm întâlnire în Poiana Golului, la marginea pădurii, unde muzica bună, natura, arta și sportul aduc împreună generații. Voi să v-aduceți prietenii, geaca de piele și bocancii. Dacă-s prăfuiți de prin șantierele din oraș, nu ne deranjează, noi știm mai bine. Iar cu amintirile de la CUSTOM REȘIȚA FESTIVAL 2023, multe și frumoase, promitem, vom reveni cu toții în oraș, să ne țină până la următoarea ediție!

Cele mai citite

Related Articles