Big Band Radio România și New Vegas Show vor concerta la aniversarea a 65 de ani ai Radio Târgu Mureș

Palatul Culturii din Târgu Mureș va găzdui, în premieră, Big Band-ul Societății Române de Radiodifuziune, care va cânta alături de Maximilian Muntean, solist al trupei New Vegas Show, într-un eveniment marca Radio Târgu Mureș. 

Postul public regional Radio Târgu Mureș le-a pregătit fanilor, cu ocazia împlinirii a 65 de ani de la prima transmisiune, surprize muzicale de proporții.

Prima și cea mai mare: Concertul de gală aniversar „I’ve got you under my skin”. Spectacolul are loc sâmbătă, 11 martie, de la ora 18.00, în Sala Mare a Palatului Culturii din Târgu Mureș. Big Band-ul Radio România și New Vegas Show, sub bagheta dirijoarei Simona Strungaru, vor cânta pentru publicul târgumureșean o varietate mare de piese clasice și hituri. Cea mai veche orchestră din România aduce sunetul și atmosfera captivantă de pe Broadway în sala Palatul Culturii din Târgu Mureș! 
Tot Radio Târgu Mureș, cu ocazia celor 65 de ani de existență, a pregătit, împreună cu Ansamblul Artistic Mureșul și două concerte folclorice aniversare, care vor avea loc duminică și luni la sala ansamblului.

Duminică, de la ora 18.00, va fi un concert al secției maghiare, iar luni, 13 martie, tot de la ora 18.00, va fi un concert în limba română.

În concertul de luni, ne spun La mulți ani prin cântec: Ansamblul Artistic Profesionist Mureșul, alături de Grupul Mureșenii, Dorina Oprea, Leontina Pop, Maria Sântean Faghiura, Dorina Grad, Maria Butilă, Maria Neag, Andrei Romanică, Mădălina Mureșan, Livia Harpa, Teodora, Narcisa și Teodor Țogorean. Corpul de balet al ansamblului ne va încânta cu dansuri populare românești, toate în acompaniamentul orchestrei dirijată de Zoli Bambo.

Intrarea la toate concertele aniversare ale Radio Tg. Mureș este liberă.

De același autor

Related Articles