[AUDIO]”Weekend For Life” la Colegiul Național Traian Lalescu Reșița. Concursuri, ateliere și povești de succes

Un nou proiect inedit este inițiat în Banatul Montan de către Comunitatea For Life. Este dedicat atât cadrelor didactice cât și elevilor din județul Caraș-Severin și Timiș, care vor avea ocazia să ia parte timp de două zile la diferite concursuri club de lectură, de dezvoltare a gândirii, creativității, excursii, ecologizare, LEGO, Robotică. Zeci de elevi din mai multe localități din vestul țării se vor bucura de weekendul For Life.

Cel mai complex obiectiv al nostru este să cunoaștem cât mai mulți copii, din oraș și nu numai, deoarece timpul nu ne prea permite să ne mai facem prietenii sau să aprofundăm aceste legături din afara activităților academic. Vom avea parte de ateliere pentru dezvoltarea personal, majoritatea coordonate de elevi pentru elevi,  ceea ce este foarte interesant, fiind o provocare pentru noi toți. Va avea loc și o ”Treasure Hunt” prin care copiii din afara Reșiței vor reuși să cunoască mai bine orașul nostru și să lucreze în echipă spre o coordonare cât mai armonioasă”, a spus coordonatoarea proiectului, eleva Daria Bejenariu de la Colegiul Național Traian Lalescu din Reșița.

Este un proiect care se adresează de data aceasta doar adolescenților. Vom avea parte de un Weekend For Life, în care va avea loc și concursul For Life, la care sunt înscrise peste 40 de școli din întreaga țară. Vineri, 20 mai o să fie la ciclul primar ateliere de construcții Lego pe anumite teme alese chiar de copii, iar ziua de sâmbătă este cea mai importantă pentru că are loc la Reșița la Colegiul Național Traian Lalescu. Elevii au realizat acest proiect pentru colegii lor și ei vor fi cei care vor susține atelierele”, a spus spus inițiatorul comunității For Life, prof. Ovidiu Bădescu.

Activitățile din cadrul proiectului ”Weekend for life” vor avea loc în perioada 20-22 mai.

Programul evenimentului îl găsiți aici:

Weekend for Life – program

De același autor

Related Articles