Cea de-a șaptea ediție Gugulan Rock Open Air Festival la Caransebeş a debutat vineri la Caransebeș.

Iubitori ai muzicii rock de toate vârstele au participat aseară la concertul de deschidere al festivalului. Atmosfera a fost una incendiară. Evenimentul se desfășoară în zona Valea Cenchi din Caransebeș, iar participanţii au la dispoziţie spațiu de campare gratuită. De asemenea în perimetrul festivalului participanţii beneficiază de o zonă amenajată pentru servirea mesei, băuturi reci, dușuri și toalete.

Sebastian Dragomir a fost prezent la deschidere și stat de vorbă cu unul dintre organizatorii evenimentului, Cosmin Mihuţă:

Gugulan Rock Open Air Festival, pe harta concertelor rock din Europa

Gugulan Rock Open Air Festival este apreciat din ce în ce mai mult de fanii genului din străinătate, dovadă numărul mare de bilete vândute on-line, a declarat Cosmin Mihuţa:

Pandemia nu ne-a permis să organizăm festivalul anul trecut, a fost foarte greu şi anul acesta să ne pregătim, dar dacă nu organizam evenimentul nici anul acesta, pierdeam legătura cu publicul nostru şi nu ne doream acest lucru. Este foarte important pentru noi să rămânem în contact cu publicul nostru care de la an la an este şi mai mare. Spre suprinderea noastră publicul este din cu totul alte zone, nu din Banat. Eu sper ca încet-încet şi gugulanii adevăraţi să vină la un festival al lor, care este făcut de gugulani.

Anul acesta am mers pe principiul că cine vrea să vină, va veni pentru tot evenimentul. Aşa că nu am stabilit abonament pe zile, ci pentru toată perioada de desfăşurare. Preţul este de 100 de lei pentru toate cele 3 zile. Un preţ mai mult decât modic în condiţiile în care aducem formaţii şi din afara ţării, şi din ţară, foarte bine cotate, care pentru publicul nostru sunt foarte importante. Ne dorim să ne extindem cât mai mult, astfel încât pe viitor să facem chiar un festival internaţional.

În campingul amenajat, participanţii vor avea la dispoziţie pe lângă standurile cu mâncare şi băuturi, şi de cele cu accesori şi tricouri specifice lumii şi spiritului muzicii rock. În plus, sâmbătă, 14 august, între orele 17.00 – 18.00, vom face un Happy Hour, adică vom servi bere gratuit, fiecărei persoane care vine la noi. Sperăm să-i bucurăm şi să-i răcorim puţin, mai ales că se anunţă temperaturi ridicate în acest week-end.

Ne aşteptăm la un public numeros, mai ales că anul acesta am vândut foarte multe abonamente online. Cu siguranţă vor fi mult mai mulţi decât la ultima ediţie.

Abonamente pentru Gugulan Rock Open Air Festival se pot achiziţiona de AICI

Program Gugulan Rock Open Air Festival 2021:

Sâmbătă, 14 august

  • Sur Astru
  • Nemesis
  • RoadkillSoda
  • Aether
  • Seezoon