[AUDIO] Şi senatorul PNL, Nicoleta Pauliuc susţine campania umanitară”Muzică pentru Viaţă”

Şi senatorul PNL de Ilfov, Nicoleta Pauliuc, preşedintele Comisiei de Apărare din Senat susţine campania umanitară “Muzică pentru Viaţă”, derulată de Studioul Teritorial Radio România Reşiţa, începând de astăzi şi până pe 23 decembrie.

După ce a câştigat lupta cu această boală nemiloasă, suferiind în trecut de un cancer pancreatic, senatorul Nicoleta Pauliuc s-a implicat şi din punct de vedere legislativ, având deja o serie de iniţiative importante în sprijinul bolnavilor de cancer dar şi a familiilor acestora.

Vă reamintim că senatorul PNL se numără printre iniţiatorii planului naţional de combatere a cancerului şi a venit cu măsuri concrete pentru a creşte rata supravieţuitorilor de cancer în România.

Vreau să felicit Studioul Teritorial Radio România Reșița și Asociația Patricia Popa pentru această inițiativă Muzică pentru Viață, care a ajuns deja la a 5-a ediție. Din experiență proprie, vă spun că speranța este combustibilul de care are nevoie un bolnav de cancer pentru a lupta, iar această campanie pe care o derulați este un exemplu de acțiune concretă care poate genera optimism, împărtășirea a ceea ce gândim și simțim este iubire pură, iar muzica este o formă de limbaj care ne ajută să fim mai aproape unii de ceilalți.

Fiecare bolnav care a trecut peste un diagnostic de cancer știe că avem nevoie de dragoste și înțelegere din partea celor din jurul nostru, iar o astfel de acțiune arată că nu suntem imuni la suferința celuilalt, că ne gândim la el, că vrem să-i fim alături.

Speranța mea este că în anii ce vor veni, după ce vom rezolva problemele structurale ale sistemului sanitar, când vine vorba de a răspunde nevoilor pacienților oncologici, vom putea adopta și astfel de terapii mai neconvenționale, dar care ajută foarte mult pe partea de echilibrare emoțională. Gândul meu bun se îndreaptă către toți copilașii care se confruntă cu această boală, s-au au luptat și au înfrânt-o. Sunt oameni al căror destin este de a face lucruri mărețe și pentru ei, dar și pentru cei din jurul lor.

Le doresc tuturor multă sănătate, sărbători cu bine, cu lumină în suflet, alături de cei dragi să le aducă Moșu exact ceea ce își doresc și să păstreze vie în inimioarele lor speranța căci ea este plămada din care va naște vindecare. Crăciun fericit tuturor fie că această sărbătoare sfântă să vă reînnoiască speranța din suflete într-un viitor mai bun.

Sunt Nicoleta Pauliuc, senator PNL de Ilfov. Susțin campania Studioului Teritorial Radio România Reșița și a Asociației Patricia Popa intitulată Muzica pentru Viață”.

De același autor

Related Articles