[AUDIO] Radu Gănescu- preşedintele Coaliţiei Organizaţiilor Pacienţilor cu Afecţiuni Cronice din România, susţine campania”Muzică pentru Viaţă”

Şi preşedintele Coaliţiei Organizaţiilor Pacienţilor cu Afecţiuni Cronice din România, Radu Gănescu, trezorier al Organizaţiei Internaţionale European Patient Forum, susţine campania umanitară Muzică pentru Viaţă.

Acesta îndeamnă societatea civilă să se implice în domeniul medical şi să nu aştepte ajutor doar de la autorităţi. Împreună, uniţi putem schimba sistemul medical din România.

Trebuie să dezvoltăm în România simțul civic, să venim în sprijinul celor nevoiași sau a celor care nu pot să se ajute într-un anumit moment din viață, este important pentru noi toți pentru că asta ne oferă bunăstare, asta ne oferă siguranța că suntem o populație educată. Faptul că reușim împreună societate civilă, oameni, companii, autorități să ajutăm este un lucru mare și este un lucru benefic pentru noi toți și numai pentru noi ci şi pentru copiii noștri.

Dacă ne referim la această campanie pe care o faceți de 5 ani și eu vă felicit pentru că reușiți să faceți aceste lucruri, important e să fim mai buni în fiecare zi și chiar dacă acuma este perioada sărbătorilor și cu toții încercăm să punem umărul și să ajutăm și să sprijinim, trebuie să avem această gândire și această mentalitate zi de zi și să înțelegem că împreună putem schimba lucrurile să nu aşteptăm să facă alții în locul nostru.

Sunt Radu Gănescu președintele Coaliției Organizațiilor Pacienților cu Afecțiuni Cronice din România și susțin această campanie umanitară. Muzică pentru piață, desfășurată de Studioul Teritorial Radio România Reșița.

Cele mai citite

Related Articles