[AUDIO] Preşedintele Organizaţiei Sanitas, Leonard Bărăscu, susţine campania umanitară “Muzică pentru Viaţă”

Preşedintele Organizaţiei Sanitas, Leonard Bărăscu, vocea tuturor cadrelor medicale din ţara noastră susţine campania umanitară “Muzică pentru Viaţă” şi îndeamnă oamenii să se mobilizeze pentru micuţii care suferă de cancer de la spitalul de Copii Louis Ţurcanu din Timişoara. Copiii sunt viitorul ţării, de ei trebuie să avem grijă!

Este nevoie să ne mobilizăm pentru că sunt niște suflete, niște suflete curate de copii, care au nevoie de noi, de îngrijirea noastră, dar nu în ultimul rând cel mai important pentru ei, de medicamente și de acest spital de care vorbiți, care poate fi o emblemă pentru suflețelele astea care au în aceste momente nevoie mai mult decât orice să fim oameni.

Haideți să fim oameni în sensul de a arăta o dată în plus că suntem români care știm să ne mobilizăm, un cuvânt mare care trebuie pomenit tot timpul și să găsim de la cele mai mici până cele mai mari soluții să fim aproape de ei. Pentru mine personal, dar și pentru Federația Sanitas, aceste suflețele sunt mai mult decât importante.

Pentru că suntem în domeniu noi poate că realizăm mai bine decât alţii ce înseamnă să îi simți, ai sufletul împăcat când poți să faci ceva pentru ei și cu oameni ca dumneavoastră, astăzi Radio România Reșița, care eu știu, prin bunăvoința unora dintre semenii noștri sau a unor firme sau a unor persoane cu posibilități, dacă putem să le dăm o mână de ajutor, să avem mai multe medicamente, să avem grijă de ei așa cum am avea de copiii noștri. Sunt Leonard Bărăscu președintele Federației SANITAS şi susțin campania Muzică pentru Viață“.

De același autor

Related Articles