[AUDIO] Preşedintele Colegiului Medicilor din România, profesorul Daniel Coriu susţine campania umanitară „Muzică pentru Viaţă”

Şi preşedintele Colegiului Medicilor din România, profesorul Daniel Coriu, un adevărat profesionist în sănătate susţine campania umanitară Muzică pentru Viaţă şi felicită echipa Radio România Reşiţa pentru această iniţiativă. Societatea civilă este o adevărată forţă, oamenii se mobilizează şi donează pentru copii care suferă de cancer.

Felicitări, am numai cuvinte frumoase de apreciere pentru acest proiect. Muzică pentru Viață, pentru ajutorarea copiilor cu boli maligne din spitalul Louis Țurcanu, spital de copii. Acolo copiii au condiții de viață foarte bune, dar trebuie să să spunem că aceste condiții hoteliere, condiții excepționale au fost create tot cu ajutorul societății civile. ONG-ul Dăruieşte Viața este ONG-ul care a creat infrastructura modernă a acestui spital.

Ceea ce faceți dumneavoastră, ceea ce a făcut ONG-ul Dăruieşte viața și multe alte ONG-uri reprezintă un model prin care societatea civilă și comunitatea trebuie să se implice în dezvoltarea sistemului medical românesc.

Fiecare dintre noi trebuie să înțeleagă că numai prin implicare personală vom reuși să îmbunătățim calitatea actului medical. Medicul nu poate să facă minuni, nu poate să facă un act medical corect fără resurse materiale la îndemână. Și aici ajutorul dumneavoastră este de neprețuit!

Sunt Daniel Coriu, președintele Colegiului Medici din România și susțin din suflet proiectul dumneavoastră Muzică pentru Viață„.

Cele mai citite

Related Articles