[AUDIO] Laurenţiu Duţă de la 3 Sud Est susţine campania umanitară “Muzică pentru Viaţă”

Laurenţiu Duţă cântăreţ şi compozitor, unul dintre cei mai cunoscuţi artişti de la noi din ţară, membru în trupa 3 Sud Est s-a alăturat campaniei umanitare “Muzică pentru Viaţă”. Cu câţiva ani în urmă, Laurenţiu Duţă a trecut prin clipe cumplite în momentul în care mama sa a fost diagnosticată cu cancer. Familia a făcut tot posibilul să o salveze. Din nefericire, însă, afecţiunea a fost necruţătoare iar mama artistului s-a stins.

Marcat de această tragedie, Laurenţiu Duţă îndeamnă oamenii să se mobilizeze pentru această campanie pentru că în cazul parinţilor care au copiii pe un pat de spital durerea e şi mai mare.

În primul rând, vreau să vă felicit pentru această inițiativă. Foarte frumos ceea ce faceți și toți ar trebui să facem lucruri frumoase nu numai în preajma sărbătorilor ci în general. Şi întreaga societate, atât oameni cunoscuți din toate segmentele din artă, cultură, din sport ar trebui să dea tonul și să participe alături de voi la această acțiune nobilă.

Eu am trecut cu mama mea prin această situație pe care am pierdut-o în urmă cu 5 ani de zile aşa că știu ce înseamnă…știu cât de nenorocită este această boală și cât poate să umilească un om de la prima zi când află diagnosticul şi până în ultima zi din viața lui. Cu atât mai mult este mai cumplit, nedrept pentru un copil să se afle în această situație. Copiii poate că nu înțeleg foarte bine cum stau lucrurile, dar pentru părinți cred că este cumplit. Și dacă aceste medicamente lipsesc, cu atât mai mult. Vă dați seama, să construieşti ceva și apoi într-o zi să afli că nu mai există acele medicamente. Noroc că există aceste asociații care sunt foarte aproape de spitalele de stat și care asta fac.

Felicitări încă o dată pentru inițiativă și celor care se ocupă efectiv, că noi participăm, unii cu mai mult, alții cu mai puțin. Dar cei care se ocupă de această acțiune sunt eroii. Vă mulțumim frumos sperăm ca muzica noastră să mai aline din multele probleme și necazuri ale acestor oameni. Salut sunt Laurențiu Duță și susțin campania umanitară Muzică pentru Viață”.

Sursa foto: Laurentiu Duta-facebook

De același autor

Related Articles