[AUDIO] Gheorghe Nodiţi şeful Clinicii de Chirurgie Plastică-Casa Austria Timişoara susţine campania umanitară “Muzică pentru Viaţă”

Şi medicul Gheorghe Nodiţi, şeful Clinicii de Chirurgie Plastică Casa Austria din Timişoara, coordonatorul compartimentului de mari arşi din cadrul Spitalului Judeţean Timişoara susţine campania umanitară “Muzică pentru Viaţă”. Acesta apreciază toate investiţiile făcute în secţia hemato-oncologică a Spitalului de Copii Louis Ţurcanu cu sprijinul asociaţiaţiilor şi îndeamnă oamenii buni din Banat şi din întreaga ţară să nu rămână indiferenţi acestei cauze umanitare.

Această campanie este plăcut surprinzătoare pentru mine ca profesionist în sănătate. De ce? Pentru că întotdeauna când a fost vorba de copii, empatia noastră, a corpul medical din România, a devenit mult mai accentuată. Aşa e, Spitalul Louis Țurcanu din Timișoara, mai ales această clinică de oncologie pediatrică s-a dezvoltat foarte mult, este o clinică care este la un nivel foarte înalt și care tratează o serie de patologii și adresabilitatea este din toată țara. Faptul că există această performanță la nivelul acestui spital și în această clinică este foarte important ca să reușim să participăm prin orice mijloace, mai ales cei din corpul medical, dar și celelalte persoane care sunt din alte profesii și bineînțeles societatea civilă care întotdeauna a găsit soluția de sprijin pentru astfel de situații.

Eu personal încurajez și recomand tuturor când este vorba de copii, să facem absolut orice efort umanitar și financiar și sub altă formă ca să putem să-i sprijinim. Pentru că știți cum e un copil la începutul vieții, nu știe ce îl aşteaptă, faptul că s-a ales cu o boală oncologică e un lucru care întotdeauna ne tristează. De ce? Pentru că această patologie este foarte agresivă și de multe ori lupta cu boala respectivă nu ajunge să-i ofere copilului măcar câțiva ani de viață, să simtă de fapt ce înseamnă menirea lui, în ziua de astăzi.

Mă numesc Gheorghe Nodiţi, medic primar Chirurgie Plastică și Reconstructivă la Clinica de Chirurgie Plastică Casa Austria din Timișoara şi susțin campania muzică pentru viață în totalitate”.

Cele mai citite

Related Articles