La Reşiţa va fi vernisată marți, 19 iulie în anumite zone din oraș, expoziţia Foc nestins – 250 de ani de industrie la Reşiţa, expoziţie de fotografie ce va cuprinde zeci de lucrări, care reflect viața din prezent a uzinelor reșițene. Organizatorul acesteia, fotograful Daniel Puşcău, are detalii:

Expoziția Foc nestins se mută în stradă, adică pe parcursul a patru săptămâni în patru locuri din Reșița vom putea admira 44 de lucrări ale cursanților clasici de artă fotografică ai Școlii Populare de Arte și meserii Ion Românu din Reșița. Vor putea fi vizionate între orele 9-20, în funcție de condițiile meteo. Expoziția va putea fi văzută în centrul civic, la Palatul Cultural,  în perioada 20 iulie-25 iulie, la Complexul Hehn în perioada 26 iulie – 1 august, pe alea pietonală Bielefeld în 2 august-8 august și în Parcul Tricolorului, în perioada 9 – 15 august. Vreau să le mulțumesc cursanților Școlii Populare de Artă Ion Românu din Reșița: Alin Daniel Bugariu, Dariana Armanca, Denis Elchescu, Ioana Bănică, Doru Bănică, Denis Țară, Oana Florea, Diana Ciorbă , Karina Tincul și Victor Ghițescu, pentru sprijinul și eforturile depuse ca acest eveniment să aibă loc”, a spus Daniel Pușcău.      

Expoziţia Foc nestins – 250 de ani de industrie la Reşiţa a fost deschisă inițial la Muzeul Banatului Montan din Reșița, este organizată cu sprijinul împreună cu Primăria Reșița.

sursa foto: Daniel Pușcău

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.