[FOTO] Ionel Tânjeleu și Adi Sârbu, studenți ai Universității “Eftimie Murgu” invitații emisiunii “Singuri, dar împreună ” de la ora 22

Radio România Reşiţa este radioul oamenilor şi promovează Valoarea. Din acest motiv şi din respect pentru toţi ascultătorii aducem pe calea undelor în casele şi sufletele voastre, oameni de valoare, a căror menire este aceea de-a înălţa cultura şi spiritul poporului român.

În această seară la emisiunea “Singuri, dar împreună”, de la ora 22, invitații noștri sunt 2 tineri studenți au Universității “Eftimie Murgu” câștigători ai multor concursuri și olimpiade la nivel național.

Ionel Tânjeleu deținător al premiului pentru cercetare interdisciplinară la Olimpiada Economiștilor în Formare și Adi Sârbu premiat la simpozioane din domeniul ingineriei.

Tinerii studenți pot fi contactați la  numerele de telefon ale emisiunii- 0255.20.60.61 sau 0255.20.60.62.

Pe  frecvenţele 105.6 FM şi 91,9 FM – 92,8 FM pentru ascultătorii din Clisura Dunării,  sau pe radioresita.ro, ori pe telefon, indiferent că este fix sau mobil, sunând la numărul 0315.04.04.34, apel cu tarif normal, puteţi asculta oricând şi de oriunde Radio România  Reşiţa.

Anca Bica Bălălău

Cele mai citite

Related Articles