[VIDEO] Fanii ruşi i-au bătut pe cei englezi şi în oraş, şi la stadion. Imagini cu impact profund emoţional

 

Nici n-a început bine Campionatul European din Franţa că au apărut deja primele incidente majore între suporterii prezenţi la competiţie.

Organizatorii se aşteptau ca problemele să apară din cauza ameninţărilor teroriste şi în special a celor venit din partea Statului Islamic, dar incidentele au apărut din altă parte. La Marsilia, fanii Angliei şi-au dat în petec.

După ce o cu seară înainte s-au îmbătat şi s-au războit cu Poliţia motivând că sunt în căutarea adepţilor ISIŞ pe care vor să-i căsăpească, ieri suporterii Albionului au s-au războit cu cei ai Rusiei, existând incidente majore în centrul oraşului. Peste 250 de poliţişti au încercat să stingă conflictul, un bilanţ provizoriu al acestuia indicând peste 30 de răniţi, dintre care patru în stare gravă.

Ruşii au fost mai dotaţi decât englezii şi s-au năspustit asupra acestora cu bâte şi cuţite, într-un asalt specific militar, din care celebrii hooligans au ieşit şifonaţi rău. incidentele au continuat şi la Stade Velodrome, unde ruşii au intrat cu torţe şi petarde, ba chiar şi cu un lansator de torţe, cu ajutorul căruia au dinamitat sectorul englez. Imaginile surprinse de camerele video la Marsilia au un profund impact emoţional.

Sursa:adevarul.ro

Cele mai citite

Related Articles