UEFA a deschis o procedură disciplinară împotriva Rusiei

UEFA a deschis o procedură disciplinară împotriva Rusiei, după incidentele de pe stadionul Velodrome din Marsilia, la finalul meciului cu Anglia, scor 1-1, din grupa B de la Euro-2016. Procedura disciplinară este deschisă pentru „probleme în tribune”, „comportament rasist” şi „aruncare de fumigene”. Cazul va fi examinat marţi, potrivit News.ro.
UEFA se ocupă doar de incidentele din tribune. Violenţele din apropierea stadioanelor trebuie rezolvate de autorităţile ţării gazdă.

Zece persoane au fost arestate la Marsilia, duminică, în urma violenţelor care au avut loc înainte şi după meciul dintre naţionalele Angliei şi Rusiei, din cadrul Campionatului European de fotbal. Cei zece suporteri arestaţi sunt englezi, ruşi, francezi, un austriac şi un german. Parchetul din Marsilia a precizat că mai mulţi suporteri se vor prezenta în faţa instanţei luni şi că în cazul unor fani ancheta continuă. Autorităţile din Marsilia au anunţat că 35 de persoane au fost rănite în violenţele de sâmbătă din oraşul francez, patru persoane fiind în stare gravă. Mai multe violenţe au avut loc, sâmbătă, la Marsilia, unde s-a disputant meciul Anglia – Rusia, scor 1-1, din cadrul Campionatului European de fotbal.

sursa foto: digisport.ro

Cele mai citite

Related Articles