Timiş: Concert simfonic extraordinar organizat de UVT, de Ziua Culturii Naţionale

Facultatea de Muzică şi Teatru a Universităţii de Vest Timişoara (UVT), în colaborare cu Facultatea de Arte şi Design a aceleiaşi universităţi, pregătesc un spectacol impresionant al muzicii, teatrului şi artelor vizuale, integrate într-un concept inedit, de Ziua Culturii Naţionale, care va avea loc luni, 15 ianuarie, la Filarmonica Banatul, de la ora 19,00.

După un an cultural în care Timişoara a fost în epicentrul scenei culturale europene, comunitatea noastră începe agenda culturală a anului 2024 printr-un spectacol eveniment, oferit de cadrele didactice şi studenţii facultăţilor vocaţionale ale Universităţii de Vest din Timişoara. Vă invităm să participaţi la acest eveniment artistic de înaltă ţinută, pe care UVT îl oferă timişorenilor cu bucuria specifică sărbătoririi Zilei Culturii Naţionale‘, a declarat rectorul UVT, Marilen Pirtea, citat într-un comunicat remis, joi, presei.

În acest cadru, studenţii celor două facultăţi din cadrul Universităţii de Vest din Timişoara vor crea o atmosferă captivantă, care va impresiona şi inspira audienţa. Concertul simfonic va fi susţinut de Orchestra şi Corul Facultăţii de Muzică şi Teatru din cadrul Facultăţii de Muzică şi Teatru – FMT a UVT, sub bagheta maestrului Christian Câşleanu, din Germania, doctorand al Universităţii de Vest din Timişoara.

În foaierul Filarmonicii, va fi pregătită o expoziţie de artă vizuală cu lucrări realizate de către studenţii Facultăţii de Arte şi Design.

Cele mai citite

Related Articles