Spectacole la Opera Română din Timişoara

Opera Naţională Română din Timişoara are în program, la finalul acestei luni, două mari spectacole:

Vineri, 21 ianuarie, de la ora 19.00, va fi susţinut spectacolul de operă, cântat în limba italiană şi subtitrat în limba română, „MADAMA BUTTERFLY” de Giacomo Puccini.

Duminică, 30 ianuarie, de la ora: 19.00, publicului îi va fi prezentat musicalul interpretat în limba română, „MY FAIR LADY” de Frederick Loewe.

Agenţia de bilete a Operei: Strada Mărăşeşti numărul 2. Informaţii se pot obţine la numărul de telefon 0256.201.286.

În contextul pandemiei accesul la Opera Națională se face cu respectarea următoarelor norme: vaccinare împotriva Covid 19 şi peste 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare, rezultat negativ al unui test RT-PCR pentru infecţia cu virusul SARS-CoV-2, nu mai vechi de 72 de ore, rezultat negativ certificat al unui test antigen rapid, nu mai vechi de 48 de ore, perioadă cuprinsă între a 15-a zi şi a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu virusul. Numărul de locuri în sălile de spectacol este limitat la 30% din capacitate, iar purtarea măştii de protecţie este obligatorie.

În cazul în care spectatorii nu îndeplinesc condiţiile menţionate, contravaloarea biletelor achiziţionate, atât la Agenţia de bilete a Operei cât şi online, va fi returnată la Agenţia de bilete a Operei Naţionale Române din Timişoara.

Sursa foto: Facebook

De același autor

Related Articles