Regizorul Ioan Cărmăzan a primit Diploma de onoare a orașului Băile Herculane

În staţiunea Băile Herculane continuă cea de-a 7-a ediţie a Festivalului de film din Banatul Montan. Evenimentul este organizat în parteneriat cu Uniunea Autorilor şi Realizatorilor de Film din România împreună cu Cenaclul Domogled. Regizorul Ioan Cărmăzan, președintele Uniunii, a primit astăzi, din partea primarului Cristian Miclău, Diploma de onoare a orașului Băile Herculane.

„Am venit cu sufletul deschis, m-am bucurat că domnul. primar mi-a dat o diplomă și că e alături de noi. Încercăm să facem din ce în ce mai bine, poate la anul facem mai mult, avem planuri destul de mari. Eu consider un loc binecuvântat, un loc aproape sfânt și va trebui să facem tot ce e posibil pentru oamenii care vin aici din punct de vedere cultural. Sunt un om care sprijină ideea de cultură în Băile Herculane. Poate facem și un festival de filn documentar, poate facem și un festival de film artistic, de lungmetraj, poate facem și un fel de cinematecă într-o sală mai mică, pentru iubitorii de filme de colecție”, a declarat Cărmăzan.

În această seară, în Parcul Central din Băile Herculane. va fi prezentat filmul Cantemir din anul 1975.

Festivalul se va încheia marți cu proiecția D`Ora , un film despre viața unei românce care alege calea străinătății unde o așteaptă greutăți neașteptate care îi vor schimba viața.

De același autor

Related Articles