Plasticienii Forumului german din Caraş-Severin pictează astăzi în centrul Timişoarei

„Pepiniera – 1306 plante pentru Timișoara” din Piața Victoriei se va consuma luni, 9 octombrie la Timișoara, între orele 13.30 și 15.00 în cadrul Decadei Culturii Germane în Banatul Montan, ajunsă la ediția a XXXIII-a.

În cadrul Timișoara – Capitala Europeană a Culturii, 2023, membri cercului de pictură „Deutsche Kunst Reschitza” ai Forumului Democratic al Germanilor din județul Caraș-Severin vor picta sub privirile vizitatorilor proiectului.

De la ora 16.00 în holul Casei „Adam Müller-Guttenbrunn“ din municipiul de pe Bega, expoziţie de pictură cu lucrările realizate de: Viorica Ana Farkas, Livia Frunză, Adina Ghinaci, Flavia Beatris Grădinaru, Doina & Gustav Hlinka, Eleonora & Gabriel Hoduț, Nik Potocean și Tatiana Țibru.

Iar de la 16.30 în sala „Karl Singer” a Casei „Adam Müller-Guttenbrunn“ va avea loc vernisajul unei expoziții documentare, dedicate lui Alexander Tietz – profesor, scriitor și etnograf (*9 ianuarie 1898, Reșița – † 10 iunie 1978 la Reșița) la 125 ani de la naștere și 45 de ani de la trecerea în eternitate, cu amintiri, evocări şi proiecte dedicate omului de cultură cărăşean.

Articolul precedent
Articolul următor

Cele mai citite

Related Articles