Petre Dalea din Reşiţa într-o expoziție de fotografie despre frumusețea feminină, la Oradea

În ajunul Zilei Internaționale a Femeii, Oradea vernisează o expoziție deosebită dedicată universului feminin, în colaborare cu cel mai activ grup de fotografie din țară, „La Conacul Fotografilor”.

Intitulată simplu „Femeia”, expoziția se va deschide joi, 7 martie 2024, la ora 17.00, la Varadinum Outdoor Gallery, din Piața Unirii.

Printre artiști din întreaga ţară, dar şi din mai multe oraşe din Ungaria care își vor expune creațiile, pe simeze este prezent şi artistul fotograf reşiţean Petre Dalea.

Fotografiile evidenţiază esența feminină în diferite contexte, de la portrete și povești de viață, la imagini de natură abstractă sau simbolică.

Vernisajul expoziției „Femeia” va fi un moment special, în care iubitorii de artă și cei pasionați de fotografie vor avea ocazia să interacționeze direct cu artiștii și să descopere povestea din spatele fiecărei imagini expuse.

Evenimentul este deschis publicului și va fi o oportunitate deosebită de a sărbători și aprecia contribuția femeilor la toate domeniile vieții, atât în plan local, cât și la nivel global.

Sursa: bihon.ro

Cele mai citite

Related Articles