Muzeul Banatului Montan în luna iubirii şi a primăverii

Seria atelierelor organizate în cadrul Muzeului Banatului Montan Reșița continuă în luna februarie cu o activitate deosebită dedicată Zilei de 1 Martie: „MĂRȚIȘORUL – SIMBOLUL PRIMĂVERII” – atelier de confecționare a mărțișoarelor.

Activitatea va avea loc în data de 27.02.2023, la sediul Muzeului Banatului Montan din Reșița începând cu ora 9.00.

În cadrul activității elevii vor viziona materiale video cu caracter interactiv despre semnificația zilei de 1 Martie și vor picta mărțișoarele, realizate din gips.

Vor participa: elevii din ciclul primar de la Liceul Teologic Baptist din Reșița, Colegiul Național „Mircea Eliade” și Liceul Tehnologic „Clisura Dunării” din Moldova Nouă.

În așteptarea primelor zile ale primăverii, Muzeul Banatului Montan din Reșița va găzdui şi expoziția de portret cu titlul simbolic „PENTRU EA”. Vernisajul va avea loc marți, 28 februarie la ora 17.00, la sediul instituției, în sala Ion Sălișteanu.

Lucrările ce se vor putea admira pe simeze aparțin cursanților de artă fotografică din cadrul Școlii de Arte și Meserii „Ion Românu” Reșița, aflați sub îndrumarea profesorului Daniel Pușcău. Evenimentul este înnobilat de prezența Cvartetului Nuevo.

Cele mai citite

Related Articles