Maia Truțulescu după simezele din Dubai – 𝗣𝗥𝗘𝗠𝗜𝗨𝗟 𝗜 la 𝗖𝗼𝗻𝗰𝘂𝗿𝘀𝘂𝗹 𝐍𝐚ț𝐢𝐨𝐧𝐚𝐥 𝗱𝗲 𝗔𝗿𝗵𝗶𝘁𝗲𝗰𝘁𝘂𝗿ă „Ion Socolescu”

Luna liliacului înflorit ne aduce o nouă bucurie- pentru că artistul când este deja consacrat nu mai poate păstra bucuria pentru el, ea se tranformă și ia forma sufletelor noastre-așadar, artistul plastic ne aduce bucuria ca numele său și al Reșiței să fie pe treapta superioară a podiumului, lucrarea sa fiind aleasă dintre altele 992.

’Mă bucură și mă onorează 𝗣𝗥𝗘𝗠𝗜𝗨𝗟 𝗜 la 𝗖𝗼𝗻𝗰𝘂𝗿𝘀𝘂𝗹 𝐍𝐚ț𝐢𝐨𝐧𝐚𝐥 𝗱𝗲 𝗔𝗿𝗵𝗶𝘁𝗲𝗰𝘁𝘂𝗿ă „Ion Socolescu”, cu tema „Spațiul fluid”. Concursul a avut mai multe secțuni, eu am participat la SECȚIUNEA ARHITECTURĂ – compoziție arhitecturală.
Vernisajul expoziției și premierea lucrărilor nominalizate a avut loc la 𝗖𝗲𝗻𝘁𝗿𝘂𝗹 𝗘𝘅𝗽𝗼𝘇𝗶ț𝗶𝗼𝗻𝗮𝗹 𝗗𝗼𝗰𝘂𝗺𝗲𝗻𝘁𝗮𝗿 𝗮𝗹 𝗨𝗻𝗶𝘃𝗲𝗿𝘀𝗶𝘁ăț𝗶𝗶 𝗱𝗲 𝗔𝗿𝗵𝗶𝘁𝗲𝗰𝘁𝘂𝗿ă ș𝗶 𝗨𝗿𝗯𝗮𝗻𝗶𝘀𝗺 𝗜𝗼𝗻 𝗠𝗶𝗻𝗰𝘂 din București. În concurs au fost înscrise 992 de lucrări. Juriul a fost format din profesori de la Universitatea de Arhitectură și Urbanism „Ion Mincu” , Universitatea de Arte din București, Academia de Teatru și Film București și ALLBIM NET’’, se mărturisește Maia Truțulescu.

Acest succes vine după ce în data de 19 februarie, lucrarea sa ”Brâncuși”, a fost expusă virtual în cadrul 𝙋𝙖𝙫𝙞𝙡𝙞𝙤𝙣𝙪𝙡𝙪𝙞 𝙍𝙤𝙢𝙖𝙣𝙞𝙚𝙞 𝙀𝙭𝙥𝙤 𝘿𝙪𝙗𝙖𝙞, 𝙀𝙢𝙞𝙧𝙖𝙩𝙚𝙡𝙚 𝘼𝙧𝙖𝙗𝙚 𝙐𝙣𝙞𝙩𝙚.

Artistul plastic, Maia Truțulescu preciza:

’’Această participare în cadrul proiectului “Brâncuşi văzut în 145 de portrete”, alături de ceilalti laureați ai concursului internațional, mă onorează.
Mulțumesc pentru această minunată oportunitate!
“Brâncuşi văzut în 145 de portrete” şi “Anotimpul tăcerilor” sunt proiectele prin care “Ziua Brâncuşi” a fost marcată pe 19 februarie, la 𝙋𝙖𝙫𝙞𝙡𝙞𝙤𝙣𝙪𝙡𝙪𝙞 𝙍𝙤𝙢𝙖𝙣𝙞𝙚𝙞 𝙀𝙭𝙥𝙤 𝘿𝙪𝙗𝙖𝙞, în parteneriat cu Muzeul Naţional “Constantin Brâncuşi’
’,

Acest copil zămislit din culori și har, Maia Truțulescu, iată că se bucură de aprecierea celor mai titrate jurii și confirmă ceea ce anunța încă de la vârsta de 5 ani, un talent și o putere de muncă extraordinare.

Felicitări, Maia și la cât mai multe astfel de realizări conforme cu potențialul tău artistic!

De același autor

Related Articles