[FOTO]În această seară, de la ora 22:15, la Boema,ne întâlnim cu un artist şi un inginer, Maria Avramescu  şi Laurenţiu Morun!

Radio România Reşiţa este radioul oamenilor şi promovează Valoarea.

Dragostea noastră  s-a menit a fi Radioul, pentru că propune printre altele cel mai spectaculos pariu pe care îl poate imagina vreo îndeletnicire dintre cele care populează visele jurnaliștilor: Să vezi, Auzind! Aceasta-i povestea noastră de 25 de ani.

 În această poveste eroii noștri sunteți voi-ascultătorii, cei care v-ați alăturat cu dragostea și fidelitatea voastră,  menirii noastre de jurnaliști.

De-a lungul timpului v-am simțit aprecierea, v-am ascultat opiniile, v-am dat puterea de-a fi cel mai bine informați încoronându-vă stăpânii inimilor noastre, pe frecvențele noastre!

Cu Radio România Reșița se intă în România prin frontierele de vest, se întră în sufletele dumneavoastră cu dragostea celor care fac parte din poveste de+a lungul celor 25 de ani, împreună cu ascultătorii.

Din acest motiv şi din respect pentru toţi ascultătorii, din țară și din afara granițelor aducem pe calea undelor oameni de valoare, a căror menire este aceea de-a înălţa cultura şi spiritul poporului român.

În această seară, de la ora 22:15, în cadrul emisiunii Boema,ne întâlnim cu un artist şi un inginer, Maria Avramescu- Maryliss  şi Laurenţiu Morun, care au sărbătorit alături de Radio România Reşiţa , duminică 8 august, împlinirea celor 25 de ani împreună cu alţi invitaţi şi cu reşiţenii care au venit în Centrul Civic!

Care este povestea lor, cum a început şi ce viitor are? La toate aceste întrebări vor răspunde amfitrionii noştri care au de trecut şi un test al “scaunului electric…

Joviali, iubitori de Reşiţa şi împrejurimi, cei doi invitaţi au mărturisiri de suflet pentru toţi ascultătorii noştri şi pentru fiecare în parte.

Rămâneți ACASĂ pe frecvenţele 105.6 FM şi 91,9 FM – 92,8 FM pentru ascultătorii din Clisura Dunării, sau pe radioresita.ro, ori pe telefon, indiferent că este fix sau mobil, sunând la numărul 031.504.04.34, apel cu tarif normal, puteţi asculta oricând şi de oriunde Radio Reşiţa.

Anca Bica Bălălău

Cele mai citite

Related Articles