[FOTO] Cu scriitorul şi artistul plastic Leila Sandra, de la ora 22:15, la Boema, pe un itinerar cultural Reşiţa-Roma!

Radio România Reşiţa este radioul oamenilor şi promovează Valoarea. Frecvenţele radioului reşiţean semnifică 24 de ore din 24, ACASĂ pentru toţi ascultătorii, indiferent că sunt din ţară sau din afara graniţelor.

În această seară, de la ora 22:15, la emisiunea Boema ne întâlnim cu Leila Sandra, scriitor, artist plastic şi prietenă a radioului reşiţean.

În această seară, Leila Sandra ne face vorbire despre inedita sa participare în calitate de artist plastic  la proiectul be**pART ce presupune realizarea de către fiecare artist a 30 de lucrări unice și nereplicabile, cu o dimensiune maximă de 10 × 10 cm, cu sistem de agățare în cui. Lucrările primite în termenul limită vor fi expuse spre  vânzare la Atelier Montez, la Roma, începând cu luna septembrie 2020 iar cele mai populare lucrări vor fi scoase la licitație în luna decembrie.  Lucrările vor fi publicate într-un catalog al proiectului be**pART  despre care Gio Montez afirmă: ”Va fi un document istoric, o poveste colectivă a acestei pandemii. Vrem să creăm o amintire pentru noi înșine și pentru generațiile viitoare”.

Apelul este în continuare deschis tuturor artiștilor, artizanilor și creatorilor iar termenul limită pentru a trimite lucrările la expoziția  din Italia a fost prelungit până la 31 august.

Leila ne-a mărturisit printre altele:

„Vreau să vă prezint proiectul la care am lucrat la foc automat timp de 2 săptămani, câteva ore pe zi, pentru ca programul de la job nu mi-a permis să am mai mult timp… Colectia de 30 picturi este intitulată „Vibes of the soul” şi este în drum spre Roma, Italia pentru a participa la cea mai mare expozitie de artă din lume!  Expoziţia se numeşte be**pART, organizată de Atelier Montez  împreună cu alte sute de artişti plastici, Atelier Montez urmăreşte intrarea în Guinness Book.Aşadar, pentru mine este o ocazie unică şi aparte, iar eu mă simt mândră că am şansa să îmi expun arta într-un cadru atât de minunat! Picturile sunt realizate în acril ( o tehnică pe care n-am mai folisit-o în viaţa mea, eu pictând în acuarelă) pe pânză de dimensiuni 10×10 cm.Picturile vor fi expuse în Roma din 1 septembrie până în 31 decembrie, unde vor putea fi admirate şi chiar cumpărate!”

Rămâneți ACASĂ pe frecvenţele 105.6 FM şi 91,9 FM – 92,8 FM pentru ascultătorii din Clisura Dunării, sau pe radioresita.ro, ori pe telefon, indiferent că este fix sau mobil, sunând la numărul 031.504.04.34, apel cu tarif normal, puteţi asculta oricând şi de oriunde Radio Reşiţa.

Anca Bica Bălălău

Sursa foto:Leila Sandra