Festivalul Internațional George Enescu: concertul susținut de Orchestra Teatrului “Capitole” din Toulouse, în direct la Radio România Cultural

Timp de 29 de zile, publicul este aşteptat să se bucure de o nouă ediţie a Festivalului Enescu, fie că asistă în sălile de concerte sau online pe site-ul FestivalEnescu.ro. O lume întreagă este invitată să descopere o ediţie a cărei temă este ”Generozitatea prin muzică”.

Vineri, 1 septembrie, de la ora 19:30 puteți asculta, în transmisiune directă de la Sala Palatului, concertul susținut de Orchestra Teatrului “Capitole” din Toulouse.

Dirijor Christian Badea.

În program: George Enescu/Pascal Bentoiu – Isis (Corul Academic Radio, pregătit de Ciprian Țuțu); Camille Saint Saens – Concertul nr. 3 op. 61 în si minor pentru vioară și orchestră (solist Renaud Capucon), Simfonia a III-a op. 78 cu orgă.

Festivalul Internațional George Enescu continuă până pe 24 septembrie. Programul detaliat se găsește aici.

Despre Festivalul Internațional George Enescu

Festivalul Internațional George Enescu este unul dintre cele mai importante evenimente de muzică clasică la nivel internațional, organizat începând cu 1958. Cea de-a 26-a ediție a festivalului are loc între 27 august și 24 septembrie, iar tema ediției este “Generozitate prin muzică”|”Generosity through Music”. Programul festivalului include peste 3.500 dintre cei mai renumiți artiști ai lumii, peste 40 de orchestre din 16 țări, lucrări de operă în primă audiție și concerte educative pentru copii.

Detalii disponibile pe https://www.festivalenescu.ro

De același autor

Related Articles