Asociația Germană de Cultură și Educație a Adulților Reșița la ceas aniversar

36 de ani ai Asociației Germane de Cultură și Educație a Adulților Reșița vor fi marcaţi sâmbătă, 18 noiembrie de la ora 16.00 în Aula „Eftimie Murgu“ a Centrului Universitar UBB Reşiţa printr-un program cultural cu participarea formațiilor etniei germane din Reșița.

Pe scenă îşi dau concursul: corul „Franz Stürmer“ condus de prof. Elena Cozâltea, cu participarea soliștilor: Marianne şi Petru Chirilovici şi a formațiilor muzicale „Intermezzo“, coordonată de Lucian Duca și „Resicza“ de Iuliu Fazekaş, precum și a formației de dansuri populare germane „Enzian”, condusă de Marianne și Nelu Florea.

Duminică, 19 noiembrie de la ora 17.00 în Biserica Romano-Catolică „Maria Zăpezii“ Reșița cu acelaşi prilej aniversar, va avea loc o devoțiune de mulțumire în limbile germană și română, dedicată Sfintei Elisabeta, patroana spirituală a asociației.

Evenimentul va fi urmat de un recital susţinut de corul „Franz Stürmer“, condus de prof. Elena Cozâltea, cu participarea violoncelistelor prof. Diana Silaghi și Vera Iovicin.

De același autor

Related Articles