[AUDIO] Alaiul colindătorilor în catedrala episcopală din Caransebeş

Spectacolul de colinde „Alaiul colindătorilor”, organizat de Episcopia Caransebeşului se va desfăşura sâmbătă, 18 decembrie de la ora 15.00 la Catedrala Episcopală din Caransebeş.

Spectacolul va fi susţinut de formaţii corale de pe întreg cuprinsul Eparhiei. În debutul manifestării, ansamblul „Virtuozii Semenicului” va interpreta colinde vocal-instrumentale în curtea reşedinţei episcopale.

Steaua Betleemului strălucește din ce în ce mai puternic pe cerul vieții noastre, anunțând apropierea Nașterii Domnului nostru Iisus Hristos. Cu acest prilej, Episcopia Caransebeșului invită toți credincioșii să se alăture păstorilor și magilor care s-au închinat Mântuitorului Hristos.

La bucuria propovăduirii prin colindă a veștii bune, va lua parte și Preasfințitul Părinte Lucian, Episcopul Caransebeșului. Intrarea este liberă și sunt invitați toți cei care doresc ca, prin comuniune, să clădească, inimă lângă inimă, un lăcaș în care Fiul lui Dumnezeu, prin a Sa întrupare, să pogoare bucuria și pacea cerească.

Consilierul cultural al Episcopiei Caransebeşului, arhimandrit Casian Ruşeţ pentru Radio Reşiţa:

arhimandrit Casian Ruşeţ

De același autor

Related Articles