[FOTO] Manuela Hărăbor: Cine mai are nevoie de cultură? Sunt vremuri tulburi, ca să mă exprim așa ușor poetic

406

Pentru că așa cum îi este menirea, Radio Reșița prețuiește, promovează și respectă valorile, astăzi vă invit să îi adresăm uneia din cele mai frumoase actrițe românce, la ceas aniversar, gândurile noastre bune din Banatul de Munte.Încă din copilărie a intrat în lumea magică a filmului, tatăl său lucrând  în cinematografie ca sculptor și machetist la studiourile din Buftea.Un copil frumos, o viitoare doamnă care și-a exprimat personalitatea prin educație, altruism și talent, întregind astfel frumusețea sa fizică. Manuela Hărăbor este  absolventă a Universității  Naționale de Artă Teatrală și Cinematografică Ion Luca Caragiale din București, după ce debutase la vârsta de 4 ani, în filmul Veronica, regia Elisabeta Bostan. Consacrarea avea să o dobândească prin rolul Simina din filmul Pădureanca,regia Nicolae Mărgineanu,  un film după o nuvelă a lui Ioan Slavici, în care a fost partenera regretatului Adrian Pintea alături de Victor Rebengiuc.

În exclusivitate pentru Radio Reșița Manuela Hărăbor:

„Cine mai are nevoie de cultură? Cultura deșteaptă omul, ori se pare că interesul este tocmai la polul opus. Sunt vremuri tulburi, ca să mă exprim așa ușor poetic.

Ca să fim poetici, în momentele de liniște, de însingurare pe care le avem cu toții, de ce vă este dor?

Dor mi-e de copilărie, de anii în care nu aveam nici o grijă, mi-e dor de momentul în care știam că eram ocrotită de părinți. Este normal, când treci de o anumită vârstă ți-e dor de lucrurile astea.Ca să încheiem într-o notă veselă, mă uit la Veronica și brusc mi se ostoiește dorul”!

Este mamă și putem spune că este o luptătoare încercând prin toate eforturile să sprijine bolnavii de autism. Manuela Hărăbor este Pădureanca ce duce mai departe lupta în numele celor mai adevărate virtuți omenești-credința, nădejdea și dragostea !

Radio Reșița alături de  ascultătorii săi  urează un sincer La Mulți Ani, Manuelei Hărăbor!

Anca Bica Bălălău

Sursa foto: facebook