Radio România Reşiţa este radioul oamenilor şi promovează Valoarea. Din acest motiv şi din respect pentru toţi ascultătorii aducem pe calea undelor în casele şi sufletele voastre, oameni de valoare, a căror menire este aceea de-a înălţa cultura şi spiritul poporului român.

În această seară, de la ora 22:15, la emisiunea Boema ne reîntâlnim cu jurnalist special, filolog de marcă, critic de teatru, om de onoare, Marina Constantinescu care săptămânal ne întâlnește cu personalități în confesiunea absolută la “Nocturnele” televiziunii nationale.

Alături de domnia sa vom încerca să vă fim alături în aceste vremuri de pandemie, când viaţa culturală este profund afectată, dar şi noi toţi şi fiecare în parte.

Generoasă şi plină de sensibilitate, invitata noastră este o Sărbătoare de Om care dăruieşte şi dăinuieşte prin emoţie, rafinament şi eleganţă.

„Au fost şi sunt în jurul meu oameni prin care am reuşit să înţeleg, profund, ce e cu mine pe acest pământ. Am reuşit să pricep aventura lui Dante şi călătoria lui fabuloasă, să desluşesc că, într-adevăr, cum spune el, dragostea mişcă soarele şi celelalte stele. Că harul este de sus de tot şi dacă îl ai, hrăneşte-l cum se cuvine, dacă nu…”, mărturisește printre altele distinsa noastră invitată, MARINA CONSTANTINESCU.

Rămâneți ACASĂ pe frecvenţele 105.6 FM şi 91,9 FM – 92,8 FM pentru ascultătorii din Clisura Dunării, sau pe radioresita.ro, ori pe telefon, indiferent că este fix sau mobil, sunând la numărul 031.504.04.34, apel cu tarif normal, puteţi asculta oricând şi de oriunde Radio Reşiţa.

Anca Bica Bălălău