[FOTO] Anna Hoczopán,profesor universitar din Ungaria, la Boema!

Radio România Reșița vă este alături oriunde v-ați afla, un reper al României frumoase, un sprijin, un confident și un prieten devotat. Împărțim pe calea undelor cu profesionalism și respect reciproc imformații corecte, opinii și dorința de a păstra adevărul ca prioritate profesională.

În această seară, de la ora 22:15, la emisiunea Boema, descoperim România Frumoasă de dincolo de graniţe, ajungând în comunitatea românilor noştri din Ungaria, prin intermediul invitatului nostru, profesorul universitar Anna Hoczopán, din Micherechi şi dascăl la Universitatea din Szeghed.

Despre istoria fraţilor noştri, despre tradiţii şi obiceiuri şi mai ales despre limba şi literatura română ce înseamnă patria noastră comună, vom afla cu emoţie şi bucurie de la distinsa noastră invitată.

Rămâneți ACASĂ pe frecvenţele 105.6 FM şi 91,9 FM – 92,8 FM pentru ascultătorii din Clisura Dunării, sau pe radioresita.ro, ori pe telefon, indiferent că este fix sau mobil, sunând la numărul 031.504.04.34, apel cu tarif normal, puteţi asculta oricând şi de oriunde Radio Reşiţa.

Anca Bica Bălălău