Nodul hidrotehnic din Sânmihaiu Român la inaugurare

Astăzi are loc inaugurarea Nodului hidrotehnic din Sânmihaiu român. În cadrul evenimentului se va face o deplasare, cu vaporetto, la Nodul hidrotehnic Sânmihaiu Român – cu plecare din Stația Corneliu Coposu. Se va trece prin ecluză și va fi inaugurat nodul hidrotehnic de către oficialitățile prezente.

Participă președintele CJ Timiș, Alin Nica, directorul general al Administrației Naționale „Apele Române”, Gabriel Francisc Știka, directorul executiv al Biroului Regional pentru Cooperare Transfrontalieră Timişoara, Anca Lolescu, precum și primarii comunelor Uivar și Otelec, Bogdan Gheorghe Săvulescu și Simona Silvia Fechete. Vor participa, de asemenea, reprezentanți ai partenerilor din proiect și ai instituțiilor locale timișene, precum și partenerii sârbi.

Proiectul, cu o valoare de peste 13 milioane de euro, este cofinanțat de Uniunea Europeană prin Programul INTERREG IPA CBC de Cooperare Transfrontalieră România-Serbia, Axa prioritară 3 – Mobilitate sustenabilă și accesibilitate, Măsura 3.1 – Mobilitate și infrastructură și servicii pentru transport.

De același autor

Related Articles