Invitaţie la VINOFEST de la Vârşeţ. Participă 60 de expozanţi

Ce-a de-a 11-a ediţie a Festivalului VINOFEST de la Vârşeţ va avea loc în 18-19 martie. În cele două zile, în localitatea aflată în Serbia, la doar câţiva kilometri de graniţă, se va putea degusta un vin de calitate.

Vor participa peste 60 de expozanţi şi se vor putea degusta peste 300 de sortimente. Vor fi prezenţi, pe lângă viticultori din Serbia, producători din România, Ungaria, Slovenia, Muntenegru, Cehia, Slovacia şi Muntenegru. Turiştii vor putea participa la balurile organizate cu această ocazie. De asemenea, se pot vizita trasee turistice, cramele şi cula din Vârşeţ, renovată anul trecut.

Cea de-a 11-a editie a Festivalului VINOFEST este realizată în parteneriat cu Primaria Vârşeţ, iar organizatorii reuşesc astfel să pună, annual, în atenţia publicului atracţiile turistice ale zonei.

Astfel, vizitarea centrului Vârşeţului cu ghid şi intrarea la cele două muzee din oraş şi biserica Sf. Nicolae va costa 3,5 euro. De asemenea, o plimbare pe drumul vinului Vârşeţ –Guduriţa şi o degustare de vin în trei crame va costa 9 euro. Dacă doriţi să serviţi şi masa de prânz, atunci tariful va fi de 15 euro de persoană.

De același autor

Related Articles