În Voivodina se fac noi investiţii în domeniul sănătăţii

Preşedintele Guvernului Provincial, Igor Mirovici, a înmânat ieri cheile autovehiculelor sanitare directorilor a 21 de instituţii de sănătate din Provincia Autonomă Voivodina, a căror valoare este de 100 milioane dinari şi a anunţat investiţii noi în instituţiile de sănătate din Voivodina.

Ambulanţele, după cum a spus Mirovici, sunt menite pentru căminele de sănătate din comunele sub-dezvoltate, în timp ce câteva autovehicule vor fi repartizate şi Centrului clinic din Novi Sad.

În septembrie sau octombrie aşteptăm deschiderea unui corp total amenajat al spitalului din Panciova, iar pe 20 iunie se va deschide noua clădire a spitalului de urgenţă din Novi Sad. La Centrul Clinic am întreprins măsuri pentru reconstruirea Clinicii de ortopedie şi a Clinicii de boli infecţioase, iar spitalul din Subotica se pregăteşte pentru o reconstruire mai mare„, a evidenţiat Mirovici.

Guvernul Provincial, la fel va organiza o licitaţie pentru achiziţia publică sau un acord pentru construirea blocului B şi C al Centrului Clinic de la Novi Sad şi că guvernul va depune eforturi ca anul viitor să înceapă lucrările.

Sursa: RTV RS

De același autor

Related Articles