Ziua Poliţiei Române va fi sărbătorită la Reşiţa, cu demonstraţii şi expoziţii

Ziua Poliţiei Române va fi sărbătorită astăzi în Parcul Tricolorului din Reşiţa.

Toți cetățenii, mai mici și mai mari, sunt invitaţi între orele 10.00 şi 14.00 la activitățile organizate Inspectoratul Judeţean de Poliţie Caraş-Severin.

La fel ca şi în ceilalţi ani, va fi amenajată o expoziţie de tehnică şi armament, însă vor avea loc şi demonstraţii cu câinii de serviciu.

Va fi prezentată o miniexpoziție cu tehnică din dotarea polițiștilor și vor fi organizate 8 standuri de prezentare cu elemente din activitatea Serviciilor Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase, Rutier, Criminalistic, de Ordine Publică, Investigații Criminale și Acțiuni Speciale.

De asemenea, colegii de la Biroul Siguranță Școlară și Serviciul Resurse Umane au pregătit pentru copii și tineri, mici surprize, dar și recomandări preventive utile și informații importante privind cariera în structurile poliției.

Vor fi alături de noi, ca de fiecare dată, reprezentanții Centrului de Prevenire, Evaluare și Consiliere Antidrog Caraș-Severin, care le vor prezenta tinerilor informații utile cu privire la pericolul consumului de substanțe interzise.

De asemenea, vor fi prezentate publicului și autospecialele folosite de polițiști în activitățile de serviciu, iar, pentru bucuria celor mici, vor veni și prietenii patrupezi care ne ajută în misiunile operative, a anunţat IPJ Caraş-Severin.

Începând cu ora 13.00, vor fi prezentate trei exerciții demonstrative simulând intervenții reale, executate de către luptători din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale.

Tot astăzi, la sediile poliţiilor orăşeneşti din judeţ va fi organizată Ziua porţilor deschise.

De același autor

Related Articles