[FOTO-AUDIO] Senatorul Ion Marcel Vela:”Am votat Banatul de Munte-Destinația anului 2021! Este o dovadă de patriotism prin care putem promova împreună aceste locuri binecuvântate de Dumnezeu!

Desemnarea ”Destinației anului 2021” în România a intrat în linie dreaptă. Între cele șase zone ce îşi dispută finala se numără și Banatul Montan, iar toți cei care iubesc această zonă mai au la dispoziție DOUĂ zile pentru a-i acorda votul.

Banatul Montan are în această finală  de luptat cu alte 5 regiuni din România: Brăila, Delta Dunării, Iași, Oradea și Țara Maramureșului, însă are multe atuuri în fața acestora, printre acestea fiind Clisura Dunării, Cascada Beușnița, Cheile Carașului, Crivaia-Brebu Nou-Semenic, Muntele Mic sau Băile Herculane.

Implicat emoţional  în acest demers de suflet este şi senatorul Ion Marcel Vela, preşedintele liberalilor cărăşeni, născut şi crescut în Banatul de Munte, dar şi mare iubitor al acestor locuri.

Domnia sa face un apel sensibil la fiecare conjudeţean să dea un vot, de această dată nu politic, ci unul pentru locurile natale în această competiţie pentru a deveni Banatul de Munte ”Destinația anului 2021” în România, aducând argumentele ce l-au motivat să voteze, argumente ce demonstrează, prin fiecare vot al fiecăruia dintre noi pentru Banatul de Munte ,  patriotism şi dragoste pentru acest „Continent al Patriilor”-Banatul Montan:

„Am votat pentru că Banatul de Munte are cel mai mare potenţial turistic diversificat din ţară. Parcuri Naţionale, lacuri de munte, trasee turistice spectaculoase, băi termale, zone ionizate unice în România, staţiuni destinate sporturilor de iarnă, monumente ale naturii clasificate şi recunoscute la nivel internaţional. Am votat pentru că locul întâi va fi un argument serios pentru investiţii, proiecte şi programe de finanţare în turismul din toate zonele judeţului nostru. Am votat pentru că locul întâi va însemna o publicitate mare ce va atrage foarte mulţi turişti români şi străini pentru a vizita Caraş Severinul , o adevărată Elveţie a României.Am votat Banatul de Munte pentru că este o dovadă de patriotism prin care putem promova împreună aceste locuri binecuvântate de Dumnezeu.Aici, în Ţara Banatului, trăim în pace şi bunăvoire cu fraţii din toate naţionalităţile, o parte a României plină de istorie în care bănăţenii au suferit, au luptat şi s-au bucurat de-a lungul secolelor… este locul unde copiii învaţă de mici să danseze în ploaie şi să nu se teamă niciodată de furtună”.

Titlul „Destinația anului 2021 în România” va fi decernat în baza votului publicului și a punctajului acordat de exploratori și de juriu.

Votul se va încheia duminică, 29 august 2021, la ora 17:00, așa că toți care doresc să contribuie la promovarea frumuseților unice ale Banatului Montan mai au două zile la dispoziție pentru a intra pe portalul www.destinatiaanului.ro, unde poate fi votată „Destinația anului 2021” în România.

 „Votul publicului contează cel mai mult, dând 50 din cele maximul 100 de puncte pe care le poate obţine o destinaţie. Restul punctelor fiind acordate de cele două echipe de exploratori care le-au vizitat şi de un juriu de trei experţi”, explică organizatorii competiției.

Potrivit organizatorilor campaniei „Destinația anului 2021 în România”, până acum au votat peste 40.000 de persoane pentru una din cele șase destinaţii finaliste.

Câștigătoarea competiției va fi anunțată pe 4 septembrie, pe Prima TV.

Pentru a vota Banatul Montan drept „Destinația anului 2021”, trebuie urmați patru pași simpli:

     1. Intri pe site-ul www.destinatiaanului.ro;

     2. Apeși pe butonul „Votează” la Banatul Montan;

     3. Introduci adresa de e-mail în chenarul respectiv;

     4. Confirmi adresa prin accesarea linkului primit pe e-mail.

Votează Banatul Montan „Destinația anului 2021 în România”!

De același autor

Related Articles