Festivalul de Teatru pentru Copii ESTRADA

Poveștile copilăriei prind viață la FESTIVALUL DE TEATRU PENTRU COPII ’’ESTRADA’’, organizat de Primăria Municipiului Reșița și Teatrul DA în Centrul Civic, cu ocazia Zilei Internaționale a Copilului, în perioada 1-4 iunie!

Un bogat  program de spectacole de teatru, workshop-uri, ateliere de creație și concerte s-a desfășurat pe parcursul celor 4 zile, în intervalul orar 17:00 – 20:00.

Spectacolele de teatru au fost puse în scenă de următoarele companii: Teatrul Abracadabra/Târgoviște, Teatrul Țonțonel/București, Teatrul Albinuțele/Brăila, Teatrul Arlechino/Brașov, Teatrul DA/Reșița și Teatrul IuHuu Land/Timișoara.

Festivalul dedicat copiilor aduce anul acesta 5 artiști din zona muzicii, care vor urca pe scenă în ultima zi, duminică: Rareș, Maryliss, Andra Gogan, Ana Maria Moldovan și Antonia Rădulescu.

PROGRAM

DUMINICĂ, 4 IUNIE // 16:30 – 20:30 // CENTRU CIVIC

Prezentator: Sergiu Fârte, Sighișoara

16:30 – 17:30 – Young Artist on Stage – Ana Maria MOLDOVAN și Antonia RĂDULESCU

17:30 – 18:30 Concert Live MARYLISS

18:30 – 19:30 – Concert live RAREȘ

19:30 – 20:30Concert liveAndra GOGAN

RAREȘ – un artist îndrăgit de toți tinerii, originar din Cluj, unde a fost student de nota 10 la drept, a câștigat competiția One True Singer produsă de Global Records pentru HBO Max în 2022. De atunci s-a dedicat în întregime muzicii, și a produs alături de Marcel Botezan, Sebastian Barac, Florian Rus ori Arkanian mai multe single-uri pe care le va cânta pe scena din Centrul Civic.

MARYLISS este o formaţie din Timișoara care abordează genuri diferite, de la pop, rock la funk ori dance, reunind muzicieni cu experienţă: Maria-Eliza AVRĂMESCU ( MARYLISS ) – voce, Silviu ILIESCU – chitară, Cosmin MOTIȘAN – bas, Daniel BIRU – clape, Florin CRANCU – tobe. Cu o prezență scenică curajoasă, elegantă și un stil eclectic irezistibil, Maryliss aduce emoție și stare de bine.

Andra Gogan, cea mai cunoscută voce Disney (personajele Doctorița Plușica și Prințesa Sofia Întâi), impresionează prin concertele ei în totalitate live și energia pe care o transmite publicului. În prezent, Andra este coregraf de dans pentru copii și adolescenți, vlogger, cântăreață, voice-over, actriță și, nu în ultimul rând, creatoarea renumitului serial pentru copii și adolescenți, Sirenele. În 2023 a câștigat trofeul “Cel mai iubit star din România” la Gala Nickelodeon Kids Choice Awards.

Alături de fratele său, Răzvan, artista este prezentă în Cartea Recordurilor pe două poziții: cel mai lung concert live susținut de un copil (3 ore și 20 de minute – 55 de melodii) și cele mai multe CD-uri lansate de un copil (16 albume).

Cu 680 de milioane de vizualizări pe canalul ei de Youtube și 1.78 milioane de abonați, Andra Gogan reușește, prin postările ei, să influențeze pozitiv tânăra generație.

La secțiunea Young Artist on Stage ne vom bucura de prezența tinerilor artiști timișoreni Ana Maria MOLDOVAN și  Antonia RĂDULESCU.

Ana Maria Moldovan este compozitor ș interpret de muzică pop-rock și populară, a câștigat numeroase concursuri și o cunoașteți de la Vocea României 2023.

Pe Antonia Rădulescu ați văzut-o la ediția din 2022 a show-ului Vocea României, este și ea compozitor și interpret.

De același autor

Related Articles