Din această săptămână Andrei Ungur a fost numit Administrator Public al Consiliului Județean. Deși tânăr la doar 38 de ani, economistul Andrei Ungur are o semnificativă experiența profesională în administrația publică.

A fost city-manager al Municipiului Caransebeș , inițiator al mai multor proiecte ce au obținut finanțări UE. Subsecretar de stat și apoi Secretar de Stat în Ministerul Dezvoltării , Lucrărilor Publice și Administrației.

A fost președinte interimar al organizației municipale PNL Caransebeș și recent ales la ultima conferința județeană vicepreședinte al PNL Caras-Severin.

Iată că a venit momentul când va trebui să joc ACASĂ după mai bine de un an petrecut în deplasare. Am avut un mandat sub conducerea a trei premieri, domnul Ludovic Orban, domnul Nicolae Ciucă și domn Florin Câțu, și doi miniștri ai dezvoltării domnul Ion Ștefan și domnul Cseke Attila, cărora le mulțumesc pentru încrederea acordată.

Mulțumirile mele sincere se îndreaptă și către o echipa extraordinară pe care am reușit sa o creez la cabinet și care mi-a fost de un real folos în tot ceea ce am realizat la minister. Mulțumesc PNL Caraș-Severin pentru încredere. Mulțumesc domnule președinte Marcel Vela”, declara Andrei Ungar la începutul lunii septembrie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.