[AUDIO] Se fac angajări la emz-Hanauer

Firma germană emz-Hanauer, care va deschide o fabrică în parcul industrial din Reșița, se va alătura proiectului de școală duală promovat de municipalitate. Directorul general Daniel Olaru spune că nu va fi ușor să găsească personal pentru producție, pentru c[ este vorba de forță de muncă cu un anumit nivel de calificare.

„În ceea ce privește salariile, vorbim de zona medie de salarizare, acestea pot să fie sub sau peste medie, depinde de fiecare individ și de competențele fiecărui post. Discutăm de mecanici, partea electrică, partea de calitate, logistică, producție, iar pentru noi este important să existe expertiză și competențe pentru primii angajați. Ulterior vom oferi școlarizare la locul de muncă și prin asta ne dezvoltăm și împreună cu partea educațională din oraș, cu sistemul dual, ne dorim să creăm forță de muncă calificată pentru a ne asigura resursa umană necesară”.

Halele de producție ar trebui să fie finalizate în aproximativ 6 luni de zile. Într-o primă fază, la Reșița vor fi create aproximativ 150-200 de locuri de muncă, germanii sperând să aibă o cifră de afaceri de aproximativ 20-25 de milioane de euro. Producția este programată să înceapă în primăvara anului viitor.

resita@emz-hanauer.com este adresa de email la care cei interesați își pot depune CV-urile.

4 COMENTARII

Comentariile sunt închise.

De același autor

Related Articles