Duminică, pe 27 septembrie vor avea loc alegeri locale. Campania electorală la Radio România Reșița a început cu 30 de zile înainte de desfăşurarea alegerilor şi se încheie cu 48 de ore înainte de ziua votării. Prin urmare, mesajele electorale ce vor fi dufuzate în această seară de la ora 20.30 sunt ultimele emisiuni electorale din această campanie. Tot astăzi, de la ora 16.05 va fi şi ultima dezbatere electorală din seria de 11 organizate la Radio Reşiţa. Astăzi va fi o nouă confruntare între candidaţii la funcţia de primar al Reşiţei.

Pentru conducerea Consiliului Judeţean Caraş-Severin se află în cursă 7 candidaţi. Este vorba de Silviu Hurduzeu, propus de Alianţa Pro Caraş-Severin, Valentin Armaşu de la Partidul Ecologist Român, Răzvan Simulescu propus de Partidul Popular Umanist Social Liberal, Romeo Dunca de la PNL, Andrei Plujar de la USR-Plus, Ionuţ Popovici reprezentantul PMP şi Paul Vasile de la Partidul Verde.

Candidaţii PSD au echipe puternice de susţinători, iar reacţiile oamenilor pe care i-am întâlnit la Oraviţa, Anina, Naidăş sau Răcăşdia, mă fac încrezător în votul de pe 27 septembrie, a declarat Silviu Hurduzeu, candidat al Alianţei Pro Caraş-Severin, pentru un nou mandat la şefia Consiliului Judeţean Caraş-Severin. Continuăm cu Dumitru Ursu la Oraviţa, cu Tiberiu Vincu la Naidăş şi punem bazele unui parteneriat activ cu viitorii primari ai localităţilor Anina şi Răcăşdia, Dorinel Ungureanu, respectiv Vasile Creţa, a mai spus Silviu Hurduzeu.

Echipa liberală condusã de preşedintele filialei judeţene Ion Marcel Vela împreunã cu candidatul la Preşedinţia Consiliului Judeţean Caraş-Severin, Romeo Dunca se va afla şi astăzi în campanie electorală în mai multe localități. Prima întâlnire cu cetăţenii este programată la ora 15 la Sacu, împreună cu candidatul la Primărie Daniel Melniciuc. O oră mai târziu liberalii vor ajunge în satul Zăgujeni, comuna Constantin Daicoviciu împreună cu candidata Loredana Conciatu. Programul va continua la ora 17.00 la Copăcele, împreună cu Viorel Hârțăucă, la ora 18.30 va avea loc o întâlnire similară la Păltiniș împreună cu Petru Lala, la ora 19.00 la Teregova împreună cu Ilie Pârvulescu, iar la ora 21.00 la Domașnea împreună cu Ilie Mănescu.

Mergeţi la vot în număr cât mai mare şi alegeţi-i pe cei care pot să facă ceva pentru dezvoltarea comunităţii în care trăiţi, este apelul preşedintelui Klaus Iohannis cu câteva zile înainte de alegerile locale de duminică. Chiar şi în condiţiile epidemiologice actuale, Şeful Statului speră ca prezenţa la vot să fie comparabilă cu cele de la alte scrutinuri şi afirmă că dacă toată lumea respectă regulile sanitare de bază riscurile vor fi minime.