Termen final în Programul Tomata. 25 de potenţiali beneficiari şi-au depus documentele în Caraş-Severin!

Mai o zi au la dispoziţie legumicultorii cărăşeni să depună la Direcţia pentru Agricultură Caraş-Severin, documentele necesare pentru a se înscrie în program, a declarat pentru Radio Reşiţa directorul instituţiei judeţene, Marius Zarcula:

Avem în derulare înscrierea în Programul Tomata. Beneficiarii pot solicita ajutorul de minimis la Direcția Agricolă până la data de 01.04.2023, iar valorificarea producțiilor se poate face până în data de 30 iunie. Până atunci trebuie să vină cu documentele justificative privind comercializarea, care cuprind: o copie după registrul de evidență a tratamentelor cu produse de protecția plantelor, completat la zi de către oficiul județean fitosanitar. Acesta trebuie să-l aducă până în data de 14.06.2023, valoarea ajutorului de minimis fiind şi anul acesta de 3.000 de euro pe 1.000/m² pentru fiecare beneficiar“.

Marius Zarcula a mai subliniat că, până în prezent în program s-au înscris 17 legumicultori, dar speră ca până vineri, 31 martie la ora 16.00, sesiunea să se închidă cu peste 25 de posibili beneficiari.    

De același autor

Related Articles