Târg Apicol la Făget

Sărbătoarea apiculturii Bănățene vine, și în acest an, în fața publicului cu o mare diversitate de sortimente de miere, produse și accesorii agricole.

Târgul apicol de la Făget a ajuns la ediția cu numărul 18, după cum spune Mihai Pușcaș, administratorul public al orașului Făget:

Târgul reprezintă un reper important pentru apicultura făgețeană și nu numai, datorită faptului că avem în zonă un producător mare de produse destinate apiculturii, acesta fiind motivul pentru care s-a organizat ani la rând acest târg.

Bineînțeles că ne dorim ca acest târg să crească, să ne treacă pragul cât mai mulți vizitatori și bineînțeles, producători. Făgetul fiind o zonă destul de puțin poluată, suntem prielnici pentru dezvoltarea apiculturii.

Ediția din acest an a Târgului Apicol de la Făget va avea loc în perioada 29-30 aprilie, în cadrul pieței agroalimentare din oraș.

În cadrul evenimentului vor fi prezenți producători și comercianți de echipamente și materiale pentru apicultură: stupi, utilaje, rame, accesorii pentru stupi, fagure, miere, atât din țară cât și din străinătate.

Cele mai citite

Related Articles