De la un sezon la altul, legumicultorii cărăşeni îşi diversifică modul de prezentare al produsele pe care le pun pe piaţă pentru a atrage cumpărătorii.

Astfel, în această primăvară, Claudia Gross, o legumicultoare din comuna Berzovia, aduce pe piaţă lădiţa verde, după ce anul trecut a inventat lădiţa cu legume, pentru gospodinele de la oraş. Potrivit acesteia, lădiţa conţine: 1 kg de spanac, câte o legătură mare de pătrunjel şi mărar, o salată, o valeriană, două legături de ridichi şi una de ceapă verde.

Claudia Gross a subliniat că, gospodinele o pot contacta pe pagina de socializare unde îşi pot posta direct comenzile sau se pot abona, iar săptămânal, în fiecare miercuri, se face livrarea la Reşiţa, într-o locaţie din cartierul Lunca Bârzavei.

În opinia legumicultoarei este o iniţiativă binevenită pentru gospodinele care au un program încărcat şi nu pot face zilnic piaţa, iar printr-un simplu click pot lansa o comandă online şi au şi prilejul să umple lădiţa cu verdeţuri proaspete, direct de la producător, la un preţ convenabil.

Sursa foto: facebook Claudia Gross