DAJ Caraş-Severin: Cursuri de formare profesională cu recunoaştere europeană

Direcţia pentru Agricultură Caraş-Severin desfăşoară o serie de cursuri de pregătire profesională pentru tinerii fermieri, dar şi pentru cei interesaţi să investească în domeniul agricol, a declarat pentru Radio Reşiţa adjunctul instituţiei judeţene, Adina Bâte:

De la începutul anului și până în prezent, avem înscrise 232 de persoane la cursurile de calificare în meseria de lucrător în cultura plantelor, lucrător în creșterea animalelor, apicultor, pomicultor, cursuri care se realizează prin intermediul Direcției pentru Agricultură Județene Caraș-Severin. Aceste cursuri se adresează începătorilor în domeniul agricol, care vor dobândi noțiunile teoretice și practice de care au nevoie. Producătorii agricoli sau alte persoane care intenționează să desfășoare activități agricole și doresc să urmeze cursuri de pregătire profesională se pot adresa la Direcția pentru Agricultură Județeană Caraș-Severin. Pentru înscriere este nevoie de copii după cartea de identitate, certificat de naștere și ultima diplomă de studii, iar prețul este de 620 lei“.

Adina Bâte a mai subliniat că, diplomele de absolvire sunt eliberate de Ministerul Muncii şi recunoscute pe întreg teritoriul Uniunii Europene.

Sursa foto: agrointeligenta.ro

De același autor

Related Articles