[AUDIO] Prospeţime şi calitate din lădiţa cu de toate. Legume de vară la dispoziţia orăşenilor din Caraş-Severin, direct din solariile unui legumicultor din Berzovia

De la un sezon la altul legumicultorii din Caraş-Severin devin tot mai inventivi şi îşi diversifică modul de prezentare al produselor din grădină, pe care le pun pe piaţă, pentru a atrage publicul cumpărător.

Astfel, în acest sezon, Claudia Gross din Berzovia a inventat lădiţa de vară pentru consumatorii de legume de la oraş. Potrivit acesteia cantitatea de roşii este de aproximativ 5 kilograme şi conţine diverse soiuri, pe lângă vinete, ardei, castraveţi şi verdeţuri. Legumicultoarea a mai subliniat pentru Radio Reşiţa că, doritorii o pot contacta pe pagina de socializare unde îşi pot posta comenzile, iar săptămânal, aceasta face livrarea în localităţile din care provin doritorii.

În plus, cei interesaţi se pot deplasa la ferma legumicultoarei din Caraş-Severin şi îşi pot umple singuri lădiţa cu soiul de tomate dorit sau pot culege legumele direct de pe rod, a mai precizat aceasta.

Sursa foto: facebook Claudia Gross

De același autor

Related Articles