Ziua Sportului la UVT – prilej de competiţie pentru universitarii timişoreni

Universitatea de Vest din Timișoara susține acțtivitățile fizice, încurajând o conduită sportivă și echilibrată. În perioada aniversării universității – care a început prin Ziua UVT, în 21 mai – comunitatea universitară a participat și la un program dedicat sportului, constând în competiții amicale, individuale și pe echipe, organizate sub genericul „Ziua Sportului la UVT”, desfășurate în 27 mai.

După luni de restricții, inclusiv acelea care au împiedicat organizarea de competiții sportive sau practicarea individuală a anumitor specialități sportive de sală, profesorii şi studenţii de la UVT au regăsit bucuria practicării sporturilor individuale sau pe echipe, într-un cadru organizat. Universitarii din departamentele și facultățile UVT s-au înscris pentru circuitul de pedalare organizat sub genericul „Pedalați cu familia UVT”, sau au format echipe pentru competițiile de fotbal, baschet sau volei.  Pentru participări individuale, „Ziua Sportului la UVT” a propus competiții de tenis de câmp și de masă, ori competiții de badminton.

Echipele performante au fost susținute de galerii energice, care s-au bucurat pentru fiecare punct câștigat de favoriţi.

“S-a dovedit încă o dată că sportul poate concentra voințele. La Universitatea de Vest din Timișoara, Facultatea de Educație Fizică și Sport oferă permanent o platformă de mobilizare a energiilor și noi forme de implicare în activități curate, sportive, ale vieții”, se arată în finalul comunicatului de presă al Universităţii de Vest din Timişoara.

De același autor

Related Articles