Crosul Inimă de Leu, o adevărată lecţie de sănătate!

Ediţia cu Nr.3 a Crosului Inimă de Leu, desfăşurat astăzi, a fost un succes! Doamnele inimoase de la Lions Onix Reşiţa au tras din nou un semnal de alarmă şi au demonstrat că sportul este vital, mai ales pentru inimă.

Peste 200 de elevi din municipiul Resita au participat astăzi în Parcul Tricolorului la Crosul Inimă de Leu, acţiune ce a marcat Ziua Mondială a Inimii, sărbătorită în fiecare an în data de 29 septembrie. Evenimentul a fost organizat de Clubul Lions Onix Reşiţa în parteneriat cu Inspectoratul Şcolar Judeţean, Direcţia Judeţeană de Sport şi Tineret şi Primăria Municipiului Reşiţa.

Cea de-a 3-a ediţie a crosului Inimă de Leu promoveză activitatea fizică efectuată la orice vârstă pentru a combate sedentarismul și bolile cardiovasculare. Si medicul oftalmolog Felicia Quint, presedinte pe districtul zonal LIONS ONIX si liderul acestor leoaice, a alergat pentru a demonstra că sportul înseamnă sănătate, indiferent de vârstă.

Acţiunea a fost extrem de bine organizată, s-a adresat persoanelor de toate vârstele, au fost mai multe starturi, pe categorii de vârsta iar la finalul crosului participantii au primit diplome, cupe si medalii, ne-a declarat preşedintele Clubul Lions Onix Reşiţa din acest an, leoaica Corina Ionescu.

1 COMENTARIU

  1. Bună seara, din păcate crosul nu e ȘI pentru mine, dar am alte „preocupări” , din cauze „fizice” nu MAI pot alerga, așa că n-am mai participat la ultimele 3 ediții.

Comments are closed.