Cumpărăturile într-un supermarket din Timiş i-au lăsat un gust amar unui timişean. Omul a pus în coş mai multe produse, iar odată ajuns acasă avea sa constate că parte din ele erau expirate.

Bărbatul a cumpărat din Lugoj iaurturi expirate de 3 zile.

„Am fost la cumpărături la supermarketul Carrefour, de unde am cumparat mai multe produse, printre care şi iaurt cu banane. Nu am acordat atenţie termenului de valabilitate, abia când am ajuns acasă. M-am dus imediat să le arat produsul expirat şi şefa de magazin mi-a zis ca îmi dau banii înapoi şi să nu le fac probleme. Să nu anunţ pe nimeni. Aceasta mi-a smuls pur şi simplu, produsul din mână şi nu a vrut să mi-l înapoieze. Cand i-am spus ca am de gând să anunţ autorităţile, mi l-a aruncat în faţă, s-a dus la raft şi a început să adune. Raftul era plin de iaurturi expirate”, a declarat clientul ghinionist.

Reprezentanţii magazinului şi-au recunoscut vina şi spun că vor lua măsuri.

„Da, într-adevar a fost un incident. Noi, tot timpul suntem în întâmpinarea clienţilor noştri şi chiar dacă există vreun incident de fiecare dată încercăm să plece oamenii mulţumiţi de la noi din magazin. O să încercăm să vedem ce s-a întâmplat exact, nu ne dorim să avem clienţi nemulţumiţi”, a declarat Florin Drăgănescu, director Carrefour Lugoj.

Sursă: Cetăţeanul.ro

Daiana Roşca