Zarurile au fost aruncate! Marius Craina, fostul manager al celui mai mare spital din Banat, candidatul Pro România pentru Primăria Timişoara!

Liderul Pro Romania, Victor Ponta, pledează în favoarea alegerilor anticipate. El a declaraţ astăzi, la Timişoara, că aceasta reprezintă cea mai bună soluţie pentru a pune capăt actualei crize politice.

Victor Ponta: „Dacă vor fi alegerile parlamentare, cu atât mai bine. Asta i-am spus domnului Orban în noiembrie, când mi-a cerut să-i votez guvernul şi i-am zis că nu-l votez. Dar de ce nu face alegeri, că avea un sens? Aşa stăm nu ştiu câte luni… Habar n-avem… Guvern n-avem, e un guvern interimar. Dizolvăm şi Parlamentul, n-avem nici Parlament. Aleşilor locali dacă nu mă înşel le expiră mandatele la începutul lunii iunie. Deci nu o să avem nici administraţii locale până nu ne lămurim. E un haos”, a declarat Ponta la Timişoara.

Acesta a mai precizat şi că nu ia în calcul o alianţă cu o formaţiune politică pentru alegerile parlamentare, în ciuda unor informaţii vehiculate în spatiul public, conform corespondentului RRA Alina Bujancă.

În plus, în cadrul conferinţei de astăzi, medicul Marius Craina, fostul manager al Spitalului Judetean Timisoara, a anuntat ca a decis să candideze la functia de primar al Timisoarei din partea Pro Romania.

„Sunt convins că alternativa Pro Romania este soluţia pentru Timişoara. După discuţia avută cu domnul presedinte am spus da si am acceptat. Îi mulţumesc pentru onoarea pe care mi-a facut-o, de a mă propune candidat al Pro Romania pentru Primaria Timişoara. Este o responsabilitate uriaşă pentru mine. Nu vreau sub nicio forma să nu redau municipiul celor care sunt forţa vie a acestui municipiu„ a precizat, astăzi, Marius Craina.

De același autor

Related Articles