Voluntarii au strâns 600 de kilograme de gunoi de pe Malul Mureşului

Zeci de arădeni au luat parte, la sfârşitul acestei săptămâni, la acţiunea intitulată “Curăţenie pe Malul Mureşului Arad 2018”, organizată de Luiza Mîrnea şi Claudiu Iulian Barbu (Asociaţia Verde-Viu).

În pofida faptului că Aradul s-a aflat sub Cod Galben şi, ulterior, Cod Portocaliu de precipitaţii, evenimentul a strâns în Micălaca, pe malul Mureşului, destui voluntari dispuşi să-şi sacrifice sâmbăta pentru un mediu mai curat.

Din cauza unei ploi torenţiale, ecologizarea a durat doar o oră şi patruzeci de minute, timp în care voluntarii au strâns peste 600 de kilograme de deşeuri. Acestea au fost puse în saci puşi la dispoziţie de RETIM Ecologic Service SA, care s-a alăturat evenimentului. Operatorul de salubrizare a transportat ulterior sacii cu deşeuri la groapa de gunoi a oraşului. Alături a fost şi Gospodărirea Comunală Arad, la acţiune luând parte Dl. Dan Petruşe.

De remarcat, că reprezentanţii RETIM au anunţat că vor sprijini şi pe viitor astfel de acţiuni. Evenimentul a fost organizat cu ajutorul sponsorilor Solvan Solution, Westfield, Mediar, Medinet, Adfines Aml, Optivog Lens, Century Bike, Daigoro 95 Building şi Irigarden.

(Ada Botezan)

De același autor

Related Articles