Vitezomani și șoferi băuți pe drumurile cărășene

Polițiștii rutieri din Caraș-Severin au fost prezenți și în aceast sfârșit de săptămână pe șoselele din județ pentru a preveni și combate principalele cauze generatoare de accidente rutiere. Au fost date peste 340 de amenzi pentru nerespectarea limitelor de viteză. Ca măsură complementară, polițiștii au reținut 32 de permise de conducere și au retras 7 certificate de înmatriculare. Totodată, au fost depistați 5 șoferi care au condus sub influența băuturilor alcoolice sau a altor substanțe.

76 de conducători auto și pasageri au fost sancționați pentru nepurtarea centurii de siguranță, iar 11 pietoni și bicicliști au fost amendați pentru nerespectarea normelor privind circulația pe drumurile publice.

Șoferii care au circulat ieri după-amiază pe DN 68, au întâlnit radare amplasate în sistem cascadă de polițiștii rutieri din Caraș-Severin și Hunedoara. Timp de 4 ore, în cele două județe, au fost aplicate sancțiuni contravenționale în valoare de peste 66 de mii de lei. 125 de amenzi au fost date doar pentru depășirea regimului legal de viteză. În total au fost reținute 24 de permise de conducere, cele mai multe pentru viteză excesivă.

De același autor

Related Articles